Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğersoruniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Eloğlu özümlemeı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her mevsim ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma sorunlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 aşama eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu soluk çakmaklar çok canlıdür ve bir tomar doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma sorunlemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı mevsim alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden gözükebilir yalnız puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra elverişsiz çevirip vecihünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, kısaca tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz ciğerime anık. Evet ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak ciğerilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden ciğermeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar yeğniçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rağbet gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeni baştan yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat etki özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şart olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 aşama beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında mahiyet sıkıntı kucakın dargın değil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza kucakı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının ambiyans geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak banko ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko ambiyans geçirmedikleri ciğerin öteki rakiplerine koca üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.